Restaurant Almere

De Verborgen Parel: het beste restaurant van omgeving Almere

Graag stelt De Verborgen Parel, het beste Mediterraanse restaurant in omgeving Almere, zich aan u voor. Rondom de Middellandse zee bevinden zich maar liefst zeventien landen met elk een zeer verrassende keuken – één die wij naar Nederland brengen. Kom genieten van de culinaire hoogstanden uit dit gebied, met een nadruk op authentiek Italiaans smaakplezier, vertaald in een originele en verrassende kaart. U vindt hier vele ouderwets goede gerechten met eigen interpretaties van onze ervaren chef.

Restaurant AlmereLaat u verrassen door smaak, sfeer en prijs

Niet alleen in de smaak, maar ook in de sfeer zult u verrast worden. Restaurant De Verborgen Parel bevindt zich op steenworp afstand van Almere, gelegen op een bijzondere locatie te Huizen. Aan de voorzijde van ons restaurant kunt u ’s zomers heerlijk in de zon zitten met een glas Italiaanse kwaliteitswijn en ons terras aan de achterzijde biedt u uitzicht over het water, omgeven door vele bloemen. U waant zich voor een middag of avond even bijna in echt Italië. Ook uw tong wordt geprikkeld door de smaak van dit land, met gerechten als bijvoorbeeld de klassieke carpaccio, heerlijke vlees- en visgerechten en vanzelfsprekend een ruime keuze uit pasta’s en pizza’s. Sluit uw avond af met een huisgemaakte tiramisu van echte kwaliteit. Nog een verwijzing naar het Mediterraanse gebied: onze prijzen zijn bijzonder on-Nederlands! Bij De Verborgen Parel treft u al een compleet driegangenmenu voor slechts € 25,00. Dat maakt uw avond natuurlijk nóg eens een stuk zorgelozer.

Het echte Italië, maar dan gewoon in Huizen

Met de mogelijkheid uw tafeltje ook online alvast te reserveren, nodigen we u van harte uit eens te komen proeven van het Italië dat we u, gewoon in Huizen, met veel plezier bieden.

   Restaurant Huizen     Contact     Reserveren