Italiaans restaurant Naarden

Ontdek de vele verborgen pareltjes in dit Italiaans restaurant nabij Naarden

Zoekt u een Italiaans restaurant in Naarden maar vindt u er geen naar uw smaak? Reis een paar kilometers verder naar buurstad Huizen en u vindt er restaurant De Verborgen Parel, dat alle bekende maar ook onontdekte pareltjes uit de Italiaanse keuken aan u presenteert. Het poogt daarmee het meest verrassende Italiaans restaurant van Naarden en omgeving te zijn – en u zult zelf ontdekken waarom.

Italiaans restaurant NaardenDe authentieke smaak van Italië

De smaak uit Italië naar Nederland halen – het lijkt een onbegonnen poging, maar het is De Verborgen Parel toch gelukt. Smaakvolle gerechten als lasagnes en pizza’s, die bij eenieder wel bekend zijn, krijgen over het algemeen een slechte ‘vertaling’ naar het Nederlands. Het lukt weinig restaurants die authentieke smaak, voor Italië toch zo kenmerkend, te behouden. De Verborgen Parel brengt naast haar smaakvolle gerechten ook een sfeervol element naar Nederland. In de setting van ons bijzondere restaurant waant u zich even in echt Italië.

On-Nederlands genieten

Bijzondere Italiaanse wijnen, de fijnste carpaccio, een uitgebreide mozzarella salade, een verfijnde funghi ripieni en natuurlijk huisgemaakte tiramisu toe – De Verborgen Parel heeft het allemaal. Uw voordeel is bovendien dat u al van een driegangenmenu kunt genieten voor slechts € 25,00. Dat maakt niet alleen de smaak en de sfeer maar ook de prijs nog eens lekker on-Nederlands.

We heten u graag een warm welkom in De Verborgen Parel. Komt u ook eens genieten van het Italië in Huizen?

   Restaurant Huizen     Contact     Reserveren