Italiaans restaurant Bussum

Bijzonder en smaakvol Italiaans restaurant nabij Bussum

Bent u op zoek naar een klassiek Italiaans restaurant nabij Bussum, dan heet De Verborgen Parel in het nabijgelegen Huizen u van harte welkom. De Verborgen Parel heeft allerlei uiteenlopende Italiaanse specialiteiten op de kaart, die een avondje uit eten tot een bijzondere ervaring weten te maken. Kijk dus niet verder naar een Italiaans restaurant in Bussum maar maak die paar kilometer naar Huizen – die zijn het waard.

Italiaans restaurant BussumAlsof u in Italië zelf dineert

Gezeteld op een zeer bijzondere locatie biedt De Verborgen Parel u alles wat u verlangt van een Mediterraans restaurant. De setting is minstens zo belangrijk als de gerechten zelf, aangezien deze uw beleving ondersteunt – alsof u niet in Nederland maar in Italië zelf dineert. Ook onze menukaart liegt er niet om en biedt u de meest smaakvolle gerechten uit dit zuidelijke paradijs. Naast vertrouwde Italiaanse pasta’s en pizza’s verrassen wij u ook met allerhande specialiteiten uit Italië en andere Mediterraanse landen.

Wie van De Verborgen Parel proeft blijft terugkomen

Wilt u niet uitsluitend uw mond – met de heerlijkste wijnen en hapjes – behagen, maar ook uw portemonnee? De Verborgen Parel biedt u een uitgebreid driegangenmenu al voor € 25,00 per persoon. Wie eenmaal van De Verborgen Parel heeft gesnoept blijft terugkomen. Proef ook van de vele onontdekte gerechten en laat uw smaak verrijken door al wat Italië u op culinair gebied te bieden heeft. Reserveren kunt u bij ons zelfs online. Eigenhandig kiest u uw gewenste datum en vult u uw voorkeuren in. We hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen in De Verborgen Parel!

   Restaurant Huizen     Contact     Reserveren