Italiaans restaurant Blaricum

De Verborgen Parel: het beste Italiaans restaurant van omgeving Blaricum

Bent u op zoek naar een bijzonder Italiaans restaurant in de omgeving van Blaricum, lees hier dan meer over De Verborgen Parel, het restaurant dat u zal verrassen. Met een Mediterraanse keuken, waarin alle zeventien landen rondom de Middellandse zee vertegenwoordigd worden, biedt De Verborgen Parel namelijk vele verborgen heerlijkheden uit dit culinaire gebied. Bekende gerechten worden afgewisseld met verrassende ‘uitstapjes’ – de originele interpretaties van onze ervaren chef. Italiaanse gerechten zoals u ze nooit eerder geproefd heeft, dat vindt u bij De Verborgen Parel. Niet voor niets dus met recht het beste Italiaans restaurant van de omgeving Blaricum.

Italiaans restaurant BlaricumKom proeven van ons tongstrelend driegangenmenu

Begin met een overheerlijke carpaccio, proef een van onze authentieke pasta’s en pizza’s en sluit af met een tongstrelende, huisgemaakte tiramisu. Zo ziet de ideale avond eruit! In een bijzondere setting biedt De Verborgen Parel u ook de sfeer van het echte Italië. Bovendien bieden we u daarnaast de prijzen van het Italië, waar men niet kinderachtig doet over geld. Bij ons vindt u een bijzonder, verrassend en compleet driegangenmenu al voor € 25,00 per persoon. Dát is nog eens zorgeloos genieten.

Reserveer een bijzonder avondje uit

Vanaf uw computer kunt u al een tafeltje in de Verborgen Parel reserveren. Het enige wat u hoeft te doen, is uw wensen via deze website aan ons doorgeven in het speciaal daarvoor bestemde menu. U kunt natuurlijk ook altijd bellen voor een afspraak of zonder reservering aanschuiven. Kom genieten van de smaak van Italië!

   Restaurant Huizen     Contact     Reserveren